Kahve falında teyzeyle konuşmak

Kahve falında teyzeyle konuşmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, kendini yiyip bitireceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında teyzeyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Kahve falında yaşlı teyzeyle konuşmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı bir teyzeyle konuşmak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, süzüleceğine inanılır.

Kahve falında teyzeyle telefonda konuşmak dertlerin ve zorlukların da biteceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında teyzeyle konuşmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teyze oğlunu görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzeye yardım etmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında teyze ve enişte görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında teyzenin boşandığını görmek daha sık bir araya geleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir