AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyzeye bağırmak

Kahve falında teyzeye bağırmak

Kahve falında teyzeye bağırmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kötü duygularından arınacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına inanılır.

Kahve falında teyzeye bağırmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Kahve falında teyzeye bağırmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir teyzeyle konuşmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Kahve falında uzaktaki teyzeyi görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin teyzesini görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında teyzeyi ağlarken görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında vefat etmiş teyze görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında teyzemin ağladığını görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir