AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyzenin kızını görmek

Kahve falında teyzenin kızını görmek

Kahve falında teyzenin kızını görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında teyzenin kızını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişelere veya bakış açısına sahip kişilerle yapacağınız iş birlikleri hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Kahve falında teyze ve kızını görmek çıkmaza düşeceğine, onları koruyup kollayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teyze kızıyla öpüşmek malvarlığının artacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teyze ve teyze kızı görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, tatsızlıkların aşılacağına işarettir.

Kahve falında teyzenin kızını görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında teyze kızına aşık olmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına delalettir.

Kahve falında teyzesinin kızını görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teyze kızı görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında teyzemin kızını görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir