AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyze evi görmek

Kahve falında teyze evi görmek

Kahve falında teyze evi görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, işlerin yavaşlayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında teyze evi gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Kahve falında teyze evi görmek yokluk içine gireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş teyzeyi diri görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına delalet eder.

Kahve falında ölen teyzesini görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı teyzeye sarılmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teyzemi ölmüş görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teyzemin oğlunu görmek hayallerinin de yarım kalacağına, net bir bakış açısı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında dayı teyze görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir