AnaSayfa / Genel / Kahve falında teröristlerin görmek

Kahve falında teröristlerin görmek

Kahve falında teröristlerin görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, yeni bir hayat kurulacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında teröristlerin gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Kahve falında teröristten kurtulmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında terörist öldürdüğünü görmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terörist kadın görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında evinde terörist görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında teröristler tarafından kaçırılmak doğru yatırımlar yapacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında terörist görmek yol kat edeceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teröristten kaçmak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına inanılır.

Kahve falında asker olup teröristlerle çatışmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir