AnaSayfa / Genel / Kahve falında teravihe gitmek

Kahve falında teravihe gitmek

Kahve falında teravihe gitmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, kişinin hayatının değişeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, hastalıklarının azalacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine alamet eder.

Kahve falında teravihe gitmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Kahve falında teravihe gitmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teravih namaz kıldığını görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide teravih namazı kılmak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında teravih namazı kılmak malını ve canını emniyete alacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında teravih namaz kılmak makam edineceğine, itibar kazanacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında teravih görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere koşarak gitmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla gezmeye gitmek kesesinin her daim dolu kalacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir