AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bir oda görmek

Kahve falında temiz bir oda görmek

Kahve falında temiz bir oda görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, hayırlı terfiler alınacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında temiz bir oda gördüyseniz:

  • Mevcut sıkıntılar bitebilir.

Kahve falında temiz yatak odası görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz bir oda görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında temiz oda görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında odanın temizlendiğini görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, canının sıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında boş temiz oda görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir oda görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makam odası görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odaya kapatılmak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir