AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın evlenmesini görmek

Kahve falında babanın evlenmesini görmek

Kahve falında babanın evlenmesini görmek mutluluktan havalara uçacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında babanın evlenmesini gördüyseniz:

  • Aşırı ilgili ya da aşırı ilgisiz davranarak karşınızdakileri şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babanın eve geldiğini görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulur.

Kahve falında babasının ev aldığını görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanın ev yaptırdığını görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine işaret eder.

Kahve falında babanın ev yaptığını görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında baba evi görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, başarılarının düşeceğine delalettir.

Kahve falında babayı evden kovmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın ev aldığını görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında anne babasını evlenirken görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, durgun giden işlerin açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir