AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba evi görmek

Kahve falında baba evi görmek

Kahve falında baba evi görmek anne baba duaları alınacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kişinin tek başına kalacağına delalettir.

Kahve falında baba evi gördüyseniz:

  • Psikolojik yapınız değişkendir.

Kahve falında anne babasını evlenirken görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babayı evlenirken görmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını yeniden evlenmiş görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanın ev yaptığını görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babayı evden kovmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın ev yaptırdığını görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından evden kovulmak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanı evlenirken görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir