AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon ve cüzdan kaybetmek

Kahve falında telefon ve cüzdan kaybetmek

Kahve falında telefon ve cüzdan kaybetmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefon ve cüzdan kaybetmek gördüyseniz:

  • Daha sonra herşeye farklı bakacaksınız.

Kahve falında cüzdan telefon kaybetmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefon ve cüzdan kaybetmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında cüzdan ve telefon kaybetmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında cüzdan ve telefon çaldırmak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Kahve falında cüzdan telefon çaldırmak parasının azalacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon ve cüzdan çaldırmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdan ve para kaybetmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı cüzdan kaybetmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir