AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon satın almak

Kahve falında telefon satın almak

Kahve falında telefon satın almak kiracı olmaktan kurtulacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işarettir.

Kahve falında telefon satın almak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya genel anlamda toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda hızla ilerlemeye başlıyorsunuz.

Kahve falında beyaz telefon satın almak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon satın aldığını görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, kazancının da eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu satın almak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefon satın almak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, işinde itibar edineceğine alamet eder.

Kahve falında telefon satın almak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında cumhuriyet altını satın almak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında taş satın almak para sahibi olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elbise satın almak çaresiz ve yalnız kalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir