AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş satın almak

Kahve falında taş satın almak

Kahve falında taş satın almak yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, çok zarar göreceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalettir.

Kahve falında taş satın almak gördüyseniz:

  • En azından, bazı konulara önem veriyormuş gibi davranmanız gerekebilir.

Kahve falında tek taş yüzük satın almak ün salacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına inanılır.

Kahve falında mezar taşı satın almak uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işaret eder.

Kahve falında taş satın almak maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine delalettir.

Kahve falında taşlı yüzük satın almak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hurma satın almak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında bebek elbisesi satın almak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında market satın almak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni eşya satın almak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir