AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon haberi almak

Kahve falında telefon haberi almak

Kahve falında telefon haberi almak aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, borçlanıp, hasta olacağına inanılır.

Kahve falında telefon haberi almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil etmek için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında telefonda iyi haber almak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonda müjdeli haber almak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla haber vermek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla ölüm haberi almak malının ve parasının da büyüyeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına alamet eder.

Kahve falında telefonda ölüm haberi almak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına rivayet eder.

Kahve falında telefon haberi almak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine yorulur.

Kahve falında telefonla haber almak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefondan haber almak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir