AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon açamamak

Kahve falında telefon açamamak

Kahve falında telefon açamamak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, kişiye hep umut olacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret eder.

Kahve falında telefon açamamak gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler veya haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında telefon açamamak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına delalet eder.

Kahve falında hayvanı aç bırakmak elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında aç köpekler görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş açtığını görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aç balık görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının işyeri açtığını görmek içinin hafifleyeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açmış menekşe görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin aç olduğunu görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir