AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek taş kaybetmek

Kahve falında tek taş kaybetmek

Kahve falında tek taş kaybetmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, rızkından olacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, güleceğine yorulur.

Kahve falında tek taş kaybetmek gördüyseniz:

  • Belki biraz yalnız olmanızda fayda var.

Kahve falında tek taş yüzüğü kaybetmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına delalet eder.

Kahve falında tek taş yüzük kaybetmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, güzel bir iş fırsatına yorulur.

Kahve falında tek taş kaybetmek büyük ve güzel işler yapacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına yorulur.

Kahve falında tek taşı kaybetmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözünü kaybetmek desteksiz kalacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına alamet eder.

Kahve falında tek ayakkabı kaybetmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı teki kaybetmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tek ayakkabıyı kaybetmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir