AnaSayfa / Genel / Kahve falında tehlil getirmek

Kahve falında tehlil getirmek

Kahve falında tehlil getirmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tehlil getirmek gördüyseniz:

  • Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz.

Kahve falında tehlil getirmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında teyyare böceği görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında tevbe suresi görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tevrat okumak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tetris görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında ice tea görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında horon teptiğini görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında tetanoz olduğunu görmek uykusuz geceler yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir