AnaSayfa / Genel / Kahve falında tayin edildiğini görmek

Kahve falında tayin edildiğini görmek

Kahve falında tayin edildiğini görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, galibiyet kazanacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Kahve falında tayin edildiğini gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz ile veya yakınlarınız ile fikir alışverişlerinde bulunacaksınız, kendiniz ile ilgili fikirlerinizde bazı değişiklikler olacak.

Kahve falında tayin edilmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bol rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tayin edildiğini görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kazancının daha da artacağına işarettir.

Kahve falında yurtdışına tayin olmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzak bir yere tayin olmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına işarettir.

Kahve falında eşinin tayin olduğunu görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında tayin çıktığını görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına delalet eder.

Kahve falında tayininin çıktığını duymak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında başka yere tayin olduğunu görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir