AnaSayfa / Genel / Kahve falında tayininin çıktığını duymak

Kahve falında tayininin çıktığını duymak

Kahve falında tayininin çıktığını duymak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tayininin çıktığını duymak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında tayininin çıktığını duymak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında birinin tayininin çıktığını görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin tayini çıktığını görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında eşinin tayini çıktığını görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, maddi güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tayinin çıktığını görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tayini çıktığını görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına yorulur.

Kahve falında tayin çıktığını görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında tayinimin çıktığını görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir