AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk parçaladığını görmek

Kahve falında tavuk parçaladığını görmek

Kahve falında tavuk parçaladığını görmek gelirinin çoğalacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, birlikte kâh ağlayacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tavuk parçaladığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkide olan biteni hafife alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tavuk parçaladığını görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kediyi parçaladığını görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye tabir olunur.

Kahve falında çiğ et parçaladığını görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına inanılır.

Kahve falında yılanı parçaladığını görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına alamet eder.

Kahve falında et parçaladığını görmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında yılan parçaladığını görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin parçaladığını görmek başarılarının artacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında aslanın parçaladığını görmek duygularının karşılıklı olacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir