AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın parçaladığını görmek

Kahve falında aslanın parçaladığını görmek

Kahve falında aslanın parçaladığını görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanın parçaladığını gördüyseniz:

  • Karşınızda çok sayıda seçenek veya fırsat var.

Kahve falında aslanın parçaladığını görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında et parçaladığını görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, isteklerine kulak vereceğine inanılır.

Kahve falında yılan parçaladığını görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et parçaladığını görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, maneviyatının çökeceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin parçaladığını görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı parçaladığını görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, rızkın ve kazancın artacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk parçaladığını görmek keyiflerinin yerinde olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin kediyi parçaladığını görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir