AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk biti görmek

Kahve falında tavuk biti görmek

Kahve falında tavuk biti görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, solan yüzünün güleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk biti gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında tavuk biti görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunda bit görmek çok iyi şeylere, yeni iş fırsatları yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin saçında bit görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bit ve sirke öldürmek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında bitmemiş inşaat görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde bit görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında saç ve bit görmek işlerinin yarıda kalacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biti saçta görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir