AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşanın yavruladığını görmek

Kahve falında tavşanın yavruladığını görmek

Kahve falında tavşanın yavruladığını görmek yarar sağlamayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, tatsız haberlerin alınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında tavşanın yavruladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda harcayacağınız zamanın veya enerjinin hiçbir önemi olmayabilir.

Kahve falında tavşanın yavruladığını görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyunun yavruladığını görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işaret eder.

Kahve falında balığın yavruladığını görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine delalettir.

Kahve falında güvercinin yavruladığını görmek hayırlı bir karar verileceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin yavruladığını görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun yavruladığını görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında kedi yavrulamak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında kedi yavruladığını görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir