AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı yiyen birini görmek

Kahve falında tatlı yiyen birini görmek

Kahve falında tatlı yiyen birini görmek onunla yeniden kavuşacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, zor bir dönem geçirileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı yiyen birini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize yatırım yapmalısınız.

Kahve falında çok fazla tatlı görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin tatlı yediğini görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birinin tatlı yediğini görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, evlatlarından hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı kırmızı biber yemek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı siparişi vermek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başarılarının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı piştiğini görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında tatlı kuru soğan yemek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken tatlı yemek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir