AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı meyve görmek

Kahve falında tatlı meyve görmek

Kahve falında tatlı meyve görmek maddi zarara gireceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı meyve gördüyseniz:

  • Yalnız kaldığınızda daha verimli çalıştığınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında tatlı bir meyve yemek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çok tatlı meyve yemek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı meyve yemek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına işarettir.

Kahve falında tatlı meyve görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından meyve koparıp yemek dertlerinin günden güne artacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulur.

Kahve falında meyve içinde meyve görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında meyve bahçesinde meyve yemek hem mal ve para kaybedeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle meyve yemek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sevdiğini söyleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir