AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşla köpek kovalamak

Kahve falında taşla köpek kovalamak

Kahve falında taşla köpek kovalamak eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında taşla köpek kovalamak gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Kahve falında taşla köpek kovalamak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşla kovalamak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah köpek kovaladığını görmek patron olunacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini köpek kovaladığını görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz köpeğin kovaladığını görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin kovaladığını görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kediyi kovaladığını görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz köpek kovaladığını görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir