AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın konuştuğunu görmek

Kahve falında taşın konuştuğunu görmek

Kahve falında taşın konuştuğunu görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına delalet eder.

Kahve falında taşın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Romantizm yakın bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında konuşan taş görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşın konuştuğunu görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında konuşan kediler görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında arapça konuştuğunu görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalıkta konuşma yapmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz konuşan kedi görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında topluluğa konuşma yapmak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşmayan bebek görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir