AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya biber ekmek

Kahve falında tarlaya biber ekmek

Kahve falında tarlaya biber ekmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, zenginliğinin süreceğine, küfürlü söze, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya biber ekmek gördüyseniz:

  • Bir iş ya da iş birliği teklifi veya işinizle ilgili bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında tarlaya biber ekmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında yeşil biber tarlası görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil biber görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına işarettir.

Kahve falında acı biber tarlası görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada biber görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında biber tarlası görmek kişinin adeta gençleşeceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı biber tarlası görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında tarladan yeşil biber toplamak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, rütbe alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir