AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarikata girmek

Kahve falında tarikata girmek

Kahve falında tarikata girmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarikata girmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Kahve falında tarikata girmek ticari anlamda yön değiştireceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarikat üyeleri görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Kahve falında tarikata girdiğini görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarikata çağrılmak hayal edilen eve kavuşulacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında nakşibendi tarikatını görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarikat şeyhi görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tarikata katılmak bolluk ve bereket göreceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işarettir.

Kahve falında tarikat lideri görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir