AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarihi taş görmek

Kahve falında tarihi taş görmek

Kahve falında tarihi taş görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tarihi taş gördüyseniz:

  • Katı bir tutum sergilemeniz, ısrarcı ya da inatçı davranmanız çözümü geciktirebilir.

Kahve falında tarihi taş görmek feraha ermeye, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında tarihi eser taş görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine inanılır.

Kahve falında tarihi mezar taşı görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarihi taş bina görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında tarihi eserleri görmek borçlanacağına, hüsrana uğrayacağına işarettir.

Kahve falında tarihi bir yere gitmek başına uğursuz olayların geleceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ölüm tarihini görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret eder.

Kahve falında tarihi heykel görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir