AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarihi cami görmek

Kahve falında tarihi cami görmek

Kahve falında tarihi cami görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarihi cami gördüyseniz:

  • Sır saklamanız veya başkalarının sorunlarını kendinizinkilerden önde tutmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında tarihi cami görmek şeref ve haysiyetin artacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine inanılır.

Kahve falında tarihi eser cami görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarihi camiler görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, planlarının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında tarihi bir cami görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işarettir.

Kahve falında tarihi saat görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarihi eser aramak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında geçmiş tarihi görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarihi evde oturmak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, ele güne muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir