AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarih atmak

Kahve falında tarih atmak

Kahve falında tarih atmak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında tarih atmak gördüyseniz:

  • Bir çevre değişikliği olabilir.

Kahve falında tarih atmak hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarih sınavı görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bi tarih görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüğün içinde tarih görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında tarih çalışmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, isteklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında rakamlı tarih görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında alyans içinde tarih görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine tabir olunur.

Kahve falında tarih ve saat görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir