AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarafından kovalandığını görmek

Kahve falında tarafından kovalandığını görmek

Kahve falında tarafından kovalandığını görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işaret eder.

Kahve falında tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişilerden uzak durun.

Kahve falında vampirler tarafından kovalanmak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kedi tarafından kovalandığını görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında kediler tarafından kovalanmak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında deve tarafından kovalanmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına işarettir.

Kahve falında öküz tarafından kovalanmak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Kahve falında köpek tarafından kovalanmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işarettir.

Kahve falında silahlı biri tarafından kovalanmak bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine yorulur.

Kahve falında siyah at tarafından kovalanmak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir