Kahve falında kendini tanrı olarak görmek

Kahve falında kendini tanrı olarak görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, elindekini de bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini tanrı olarak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veya iş birliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.

Kahve falında aşk tanrısı görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında güneş tanrısı görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, hayatının başarılarla dolacağına delalet eder.

Kahve falında tanrıyla konuşmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına işarettir.

Kahve falında tanrıları görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır tanrısı görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yunan tanrısı görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Kahve falında tanrı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini tanrı olarak görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top