AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanınmış biri olmak

Kahve falında tanınmış biri olmak

Kahve falında tanınmış biri olmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kolaylıklara kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanınmış biri olmak gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Kahve falında tanınmış birinin öldüğünü görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanınmayan yaşlı kadın görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalettir.

Kahve falında tanınmış kadın görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanınmayan erkek görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanınmış iş adamı görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanınmış insan görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanınan bir ölünün tekrar öldüğünü görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında tanınmış bir sanatçı görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir