AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birine güvenmek

Kahve falında tanımadığın birine güvenmek

Kahve falında tanımadığın birine güvenmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kederleneceğine, bütçesinin genişleyeceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birine güvenmek gördüyseniz:

  • Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir.

Kahve falında tanımadığın birine güvenmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine güvenmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama rivayet eder.

Kahve falında kendine güvenmek masabaşı bir işe girileceğine, kişinin afiyette olacağına inanılır.

Kahve falında kendini güvende hissetmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işarettir.

Kahve falında birisine güvenmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle evli olduğunu görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın adam görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı adam görmek yeni işlerin geleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir