AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir yere gitmek

Kahve falında tanımadığın bir yere gitmek

Kahve falında tanımadığın bir yere gitmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Kahve falında tanımadığın bir yere gitmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı yere gitmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir yere gitmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin evine gitmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın düğüne gitmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin düğününe gitmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığı bir eve gitmek çabalarının boşa çıkacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinin düğününe gitmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, yüzlerin asılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir