AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir genç görmek

Kahve falında tanımadığın bir genç görmek

Kahve falında tanımadığın bir genç görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, kazancının epey düşeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir genç gördüyseniz:

  • Tepki vermek yerine, olaylara gülüp geçmeniz yararınıza olabilir.

Kahve falında tanımadığı genç bir erkek görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın genç erkek görmek sağlıklı ve zinde olacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir genç görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın genç erkekler görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir genç görmek bereketin eksileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına yorulur.

Kahve falında genç birini öpmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü genç görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamı gençleşmiş görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir