AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı biriyle konuşmamak

Kahve falında tanımadığı biriyle konuşmamak

Kahve falında tanımadığı biriyle konuşmamak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, prestij kazanılacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı biriyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Sizin için tatlı bir sürpriz olacak.

Kahve falında tanımadığın biriyle konuştuğunu görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle konuşmamak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuşun konuştuğunu görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Kahve falında konuşan serçe görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kalabalıkta konuşma yapmak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle konuştuğunu görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşan beyaz kedi görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kurulu düzeninin olacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı dil konuşan birini görmek çok sıkıntı çekeceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir