Kahve falında tanımadığı birinden evlenme teklifi almak

Kahve falında tanımadığı birinden evlenme teklifi almak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, malının da eksilmeyeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı birinden evlenme teklifi almak gördüyseniz:

  • Haklı nedenleriniz varsa, yüksek sesli tepkiler verme eğiliminiz yüksek olabilir ya da pes etmeniz nedeniyle daha da fazla stres yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten evlenme teklifi almak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinden evlenme teklifi almak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinden evlenme teklifi almak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birinden evlenme teklifi almak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında evlenme teklifini reddetmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında evlenme teklifi yapmak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kıza evlenme teklifi etmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işarettir.

Kahve falında evlenme teklifi almak eşiyle bahtiyar olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top