AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir erkekle sarılmak

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sarılmak

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sarılmak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, ekmeğine leke süreceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sarılmak gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeler bazı konularda yaptığınız yanlışları görmenizi veya olması gerektiğinin üzerinde beklenti içerisine girmenin sonuçlarını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tanımadığın erkeğe sarılmak yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğe sarılmak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğe sarıldığını görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğe sarılmak hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğe sarıldığını görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sarılmak çok zor zamanlar geçireceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir adama sarılmak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir