AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba ocağını görmek

Kahve falında baba ocağını görmek

Kahve falında baba ocağını görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına delalettir.

Kahve falında baba ocağını gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Kahve falında baba ocağını görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ocağın alev aldığını görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında yeni ocak almak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında evde ocak görmek şifa ve moral bulacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına tabir olunur.

Kahve falında ocağı açık bırakmak sorunlar altında ezileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işaret eder.

Kahve falında ocakta kaynayan yemek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ocak görmek adının ve şanının yürüyeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında ocakta et pişirmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir