AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta bebek doğurmak

Kahve falında hasta bebek doğurmak

Kahve falında hasta bebek doğurmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulur.

Kahve falında hasta bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı hedef veya amaçlarınıza ulaşmak konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında hasta bebek doğurduğunu görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta bebek doğurmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok küçük bebek doğurmak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının erkek bebek doğurduğunu görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişli bebek doğurmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bebeğini doğurmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Kahve falında bebek doğurmak ve emzirmek güzel fırsatların elde edileceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına yorulur.

Kahve falında hamile olup erkek bebek doğurmak eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir