AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir erkekle öpüşmek

Kahve falında tanıdığı bir erkekle öpüşmek

Kahve falında tanıdığı bir erkekle öpüşmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kendine döneceğine, borcunun kalmayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, başarılı bir kişi olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, dünya malına kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Kahve falında tanıdığı bir erkek görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık bir erkekle nişanlanmak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle sevgili olmak para kazanmasına da vesile olacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığın bir erkek görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkekle evlenmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık iki erkek görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık bir erkek tarafından öpülmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkek bebek görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir