Kahve falında tane karabiber görmek

Kahve falında tane karabiber görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, eksiklerinin farkına varacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında tane karabiber gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı çok ilgisiz davranabilir, onda yaratacağınız gerilim aranızın iyice açılmasına sebeb olabilir.

Kahve falında tane karabiber görmek fal sahibinin de yüzünün güleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında toz karabiber görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında karabiber koklamak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yemeğe karabiber dökmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tuz ve karabiber görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karabiber istemek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında top karabiber görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında karabiber tuz görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top