AnaSayfa / Genel / Kahve falında takım elbise görmek

Kahve falında takım elbise görmek

Kahve falında takım elbise görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takım elbise gördüyseniz:

  • Zannettiğinizden daha fazla paraya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında mavi takım elbiseli adam görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında takım elbise ütülemek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun takım elbise giydiğini görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takım elbise giymek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına inanılır.

Kahve falında hediye takım elbise almak ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeği takım elbiseyle görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini takım elbiseyle görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi takım elbiseli görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir