AnaSayfa / Genel / Kahve falında takım elbise giymiş olmak

Kahve falında takım elbise giymiş olmak

Kahve falında takım elbise giymiş olmak çok pişmanlık duyacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, servet sahibi olacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takım elbise giymiş olmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızdan memnun olacak kişilerle program yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü takım elbiseli görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kendini yiyip bitireceğine delalet eder.

Kahve falında mor takım elbise görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi takım elbise görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında takım elbise giyen erkek görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz takım elbiseli adam görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz takım elbise görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi takım elbiseli adam görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ölü insanı takım elbiseli görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir