AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı taktığını görmek

Kahve falında takı taktığını görmek

Kahve falında takı taktığını görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, son model arabaya sahip olacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına delalet etmektedir.

Kahve falında takı taktığını gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizi gerçekleştirmek için bazı işaretler bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında takı taktığını görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında altın takı taktığını görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında mor takı görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ayağı takılıp düştüğünü görmek rakipleri mağlup edeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın yüzük takıp çıkarmak içinin de rahat edeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takı mağazası görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi takı takmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında takılı altın görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir