AnaSayfa / Genel / Kahve falında takas yapmak

Kahve falında takas yapmak

Kahve falında takas yapmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına yorulur.

Kahve falında takas yapmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların üzerinden geçebilir, istediğinizi almanızı sağlayacak değişiklikleri yapabilirsiniz.

Kahve falında takas yapmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında araba takas etmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işarettir.

Kahve falında telefon takas etmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine delalet eder.

Kahve falında takas etmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet eder.

Kahve falında altın takas etmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine delalettir.

Kahve falında arabayı takas etmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev takas etmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekrar askerlik yapmak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir