AnaSayfa / Genel / Kahve falında takas etmek

Kahve falında takas etmek

Kahve falında takas etmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, dinde tartışmaya, düşmanlıkların biteceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, yeni iş teklifleri alacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takas etmek gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında takas etmek şansa, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında telefon takas etmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayı takas etmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında araba takas etmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, yeni kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında takas yapmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın takas etmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında ev takas etmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir