AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta oyuncak görmek

Kahve falında tahta oyuncak görmek

Kahve falında tahta oyuncak görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, nimetin çoğalacağına, ferah bir döneme girileceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta oyuncak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, aniden harekete geçmekten veya ani kararlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında tahta oyuncak görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine inanılır.

Kahve falında renkli oyuncaklar görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında canlı oyuncak görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında oyuncak barbie bebek görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına inanılır.

Kahve falında oda dolusu oyuncak görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak gemi görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına alamet eder.

Kahve falında konuşan oyuncak bebek görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, meşakkate düşeceğine yorulur.

Kahve falında oyuncak papağan görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir